ghd Stylers / Plattång och Styling
  •    Frisör unika varumärken
  •    Alltid hög kvalitet
  •    Betala enkelt med Klarna 
  •    OBS!! just nu erbjuder vi  FRI frakt vid köp för 600:-

ghd Stylers / Plattång och Stylingghd - the brand story

2001 revolutionerade ghd hårstyling med lanseringen av den första ghd stylern. Sedan starten har ghd varit trogen mot dess grundläggande värderingar; att omvandla och förvandla hår. ghd är tongivande inom professionell hårstyling och anses i branschen som ett av de ledande hårstyling varumärkena i världen.
ghd är likställt med stil, exklusivitet och produkter som möter professionella behov. Målet har alltid vara att skapa kompromisslösa produkter, som gör det möjligt för kvinnor att ha en bra hår dag, varje dag, därifrån kommer namnet ghd, ”good hair day”. Med sin unika teknologi så möjliggör det styling utan högre värme än 185 grader. ghd:s ikoniska ghd V gold styler är en must-have för både professionella hårstylister, kändisar och fashionistas för att enkelt kunna skapa släta looks såväl som fantastiska lockar och vågor, medan ghd:s borstkollektion och väldoftande stylingprodukter är oumbärliga verktyg för att skapa alla typer av looks. ghd Platinum, stylers med en innovativ teknologi som trizone teknologi som säkerställer en jämn värme över hela plattorna. Här hittar du det som passar just din hårtyp, ghd styler , hårfönar, stylingprodukter och hårborstar.

Vad är Ghd?

Ghd är kammar, locktäng, hårfönar och borstar. Ghds mål är att omvandla och förvandla hår. ghd är tongivande inom professionell hårstyling och anses i branschen som ett av de ledande hårstyling varumärkena i världen.

Vilka Ghd produkter finns?

Det finns Ghd kammar, ghd locktäng, ghd hårfönar och ghd borstar dessutom en hel serie styling Wet look.

Var kan jag köpa ghd?

Du kan köpa ghd i Salon Classiques fysiska butik på Ursviksvägen 14 i Sundbyberg eller så beställer du hos oss här på internet!

Populära produkter i underkategorierna
Produkter

Handla

Information