•    Frisör unika varumärken
  •    Alltid hög kvalitet
  •    Betala enkelt med Klarna 
  •    Frakt 59:- inom Sverige

Företagsinformation

Information och Bakgrund till Salon Classique

Salon Classique är en frisör salong belägen i den lilla härliga småstaden Sundbyberg som drivs och ägs av mig, Susanne Magnusson. Jag är utbildad frisör och innehavare av gesällbrev dessutom har jag en hudvårdsutbildning från New York i grunden. Jag utför och säljer hårvård, säljer lite hudvård (men utför ingen hudvård). Jag arbetar med allt på två ben brukar jag säga.

Nu när Pandemin rasar så använder jag social distansering på salongen, där jag nogsamt placerar kunder på avstånd i lokalen samt att det finns handsprit och munskydd till kunderna om de vill ha det. I möjligaste mån så försöker jag ha endast en kund inne i lokalen åt gången men det händer att nästa kund hinner komma in eller att nån kommer in för att boka tid. Jag själv arbetar med visir och närmar mig ingen person i lokalen utan det. Du ska känna dig trygg när du kommer hit. Om du vill använder jag munskydd även under visiret om det känns lugnare för dig, säg till bara.
 


Maj 2008 startade jag även Salon Classique Internet Butik, den utvecklingen har varit otroligt rolig och stimulerande. Dessutom startade jag Salon Classiques Blogg lite senare och idag så är den nylanserad på wordpress. Där kan du läsa om olika produkter och små berättelser från salongen.

Som frisör vill jag kunna ge samma service online som jag ger på salongen i Sundbyberg. Du kan alltid nå mig på e-mail eller telefonen, har jag inte tid att prata just då kanske jag ber att få ringa dig tillbaka. Möts du av en telefonsvarare så lämna ditt namn och nummer så ringer jag dig.

Lite Presentation av Salon Classiques varor

Jag har alltid varit en Kerastase-frisör och älskar produkterna samt tycker jag kan dem utan och innan. Undrar du något och/eller behöver hjälp, hör av dig, så hjälper jag dig att hitta vad som kan vara rätt för just dig, just då i den situation du är i nu.

Kerastase Hårvårdsprodukter är hårvård där alla serier kan passa in någonstans och ibland kan man använda flera av serierna samtidigt och därmed kombinera dem med varandra. Nutritive, Resistance, Solei, Specifique, Biotic, Reflection och Noctogenist. Homme – Capital Force. Det ingår shampo/schampo, balsam, hårvård, hårinpackning, treatments, kurer, inpackning och styling.

Goldwell Hårprodukter är en annan stor del i mitt produktsortiment. Från Goldwell säljer jag, Colorglow, Goldwell Styling deras toningar Colorance och dualsenses. Dualsenses är en fantastiskt härlig hårvårdsserie med allt håret kan behöva. Shampo/schampo, balsam, hårinpackning och treatment/kurer. Goldwell Styling är en helomfattande hårstyling serie med sina olika serier; Wild,Volume, Curl, Brilliance, Straight och Natural.Colorglow är för färgade hår

Nytt på Salon Classique är Schwarzkopf Professional. Det är roligt att bekanta mig med Schwarzkopf hårvårdsprodukter mer och mer och bit för bit. Från Schwarzkopf säljer jag dels Essensity som är miljövänlig hårvård. Sen säljer jag Schwarzkopfs styling serie Osis, fantastisk styling . Den senaste serien är Schwarzkopf BC Hairtherapy Bonacure Sensitive Soothe och Time Restore. Schwarzkopf Hårprodukter som återuppbygger och stärker håret.

Mirandas Skin Care, Hud och Spa produkter är ytterliggare relativt nytt på Salon Classique. Mirandas Skin Care Hud och Spa produkter är underbara hudvårdsprodukter som är biologiska. Dom håller högsta kvalitet och dom är underbara att använda, jag kan bara varmt rekommendera dom. Dom kommer från Norge och baseras på örter, växter och naturämnen.

Värmeverktyg, ghd Plattång, Fön, Styler

Jag säljer ett blandat utbud av värmeverktyg på Salon Classique. Dessa är märken som vi frisörer får sälja och dom håller alla hög kvalitet. ghd, GA.MA, Babyliss Pro. Saknar du något så skicka ett e-mal och berätta så ska jag se om jag kan ta hem det åt dig.

Produkter

Handla

Information