Om Företaget AB
  •    Frisör unika varumärken
  •    Alltid hög kvalitet
  •    Betala enkelt med Klarna 
  •    OBS!! just nu erbjuder vi  FRI frakt vid köp för 600:-

Företagsinformation

Information och Bakgrund till Salon Classique

Salon Classique är en frisörsalong belägen i den lilla härliga småstaden Sundbyberg som drivs och ägs av mig, Susanne Magnusson. Jag är utbildad frisör och innehavare av gesällbrev dessutom har jag en hudvårdsutbildning från New York i grunden. Jag utför och säljer hårvård, säljer lite hudvård (men utför ingen hudvård). Jag arbetar med allt på två ben brukar jag säga

 


Maj 2008 startade jag även Salon Classique Internet Butik, den utvecklingen har varit otroligt rolig och stimulerande. Dessutom startade jag Salon Classiques Blogg lite senare. Där kan du läsa om olika produkter och små berättelser från salong.

Som frisör vill jag kunna ge samma service online som jag ger på salongen i Sundbyberg. Du kan alltid nå mig på e-mail eller telefonen, har jag inte tid att prata just då kanske jag ber att få ringa dig tillbaka. Möts du av en telefonsvarare så lämna ditt namn och nummer så ringer jag dig.

Jag finns även tillgänglig för konsultationer av olika slag. Skicka mig ett email och berätta vad du vill så tittar jag på det och återkommer till dig.

Lite Presentation av Salon Classiques varor

Jag har alltid varit en Kerastase-frisör och älskar produkterna samt tycker jag kan dem utan och innan. Undrar du något och/eller behöver hjälp, hör av dig, så hjälper jag dig att hitta vad som kan vara rätt för just dig, just då i den situation du är i nu.

Kerastase Hårvårdsprodukter är hårvård där alla serier kan passa in någonstans och ibland kan man använda flera av serierna samtidigt och därmed kombinera dem med varandra. Nutritive, Resistance, Solei, Elixir Ultime, Curl Manifesto, Coiture Styling, Specifique, Desifique, Disipline, Chronologiste, Chroma Absolu, Absolu Blond, Symbiose, Genisis och Genisis Homme. Det ingår shampo/schampo, balsam, hårvård, hårinpackning, treatments, kurer, inpackning och styling.

Goldwell Hårprodukter är en annan stor del i mitt produktsortiment. Från Goldwell säljer jag, Goldwell StyleSign och dualsenses. Dualsenses är en fantastiskt härlig hårvårdsserie med allt håret kan behöva. Shampo/schampo, balsam, hårinpackning och treatment/kurer. Goldwell Styling är en helomfattande hårstyling serie med sina olika serier. Goldwell tog bort alla sina toningar och färgmousser från marknaden och bevarade enbart matterande och silvriga nyanser i Soft Color som egentligen nu heter Light Dimensions.

Cutrin Aurora Demi Color Home Kit har jag nu tagit in som en ersättare till Goldwell Colorance PH6,8 och fungerar ypperligt som ersättare. Cutrin Aurora är ju nyligen utveckad i förhållande till PH6,8 . Det finns många nyanser att välja mellan.

 Dusy Color Mousse och Indola Colormousse har jag tagit in som ersättning till Goldwell Style Mousse, det finns många nyanser att välja på och de serierna kompletterar varandra.

Schwarzkopf Igora Expert ersätter Goldwell Softcolor som toning. Igora expert är möjligen lite starkare än Goldwells Soft Color sitter lite bättre. 

Amika hårprodukter är fina produkter från New York Brooklyn där flera produkter i serien Hydration har vunnit priser.

Mirandas Skin Care, Hud och Spa produkter är ytterliggare relativt nytt på Salon Classique. Mirandas Skin Care Hud och Spa produkter är underbara hudvårdsprodukter som är biologiska. Dom håller högsta kvalitet och dom är underbara att använda, jag kan bara varmt rekommendera dom. Dom kommer från Norge och baseras på örter, växter och naturämnen.

Värmeverktyg, ghd Plattång, Fön, Styler

Jag säljer ett blandat utbud av värmeverktyg på Salon Classique. Dessa är märken som vi frisörer får sälja och dom håller alla hög kvalitet. ghd, GA.MA, Babyliss Pro. Saknar du något så skicka ett e-mal och berätta så ska jag se om jag kan ta hem det åt dig.

Produkter

Handla

Information