Kerastase Hårprodukter, fulländad hårvård
  •    Frisör unika varumärken
  •    Alltid hög kvalitet
  •    Betala enkelt med Klarna 
  •    OBS!! just nu erbjuder vi  FRI frakt vid köp för 600:-

Kerastase Hårprodukter, fulländad hårvårdVÅR HISTORIA - LEDARE INOM PROFESSIONELL LYXHÅRVÅRD

Alltsedan 1964 har varumärket representerat det bästa inom lyxhårvård och har satt en ny standard inom professionell hårvård med personligt anpassade rutiner och lyxiga upplevelser i hårsalongen. Vi kombinerar vår ingående kunskap om frisörer och deras kunder för att föreställa oss en värld av hårvårdsprodukter som överträffar förväntningarna.
I en värld där hårrutinerna enbart handlade om hygien, uppfann Kérastase vård för håret. Vår unika mission är att förvandla håret till den mest värdefulla skönhetstillgången av alla. Som pionjär inom hårvård har Kérastase lanserat det 1:a vårdbadet, den 1:a vården för hårbotten, den 1:a vårdmasken och det 1a vårdserumet. Våra avancerade laboratorier utvecklar ikoniska produkter som fortsätter att omdefiniera anpassning och excellens i hårvård, såsom Fusio-Dose, Genesis, Blond Absolu och Curl Manifesto.

Hårvård med hög kvalitet
Njutning-Exklusivitet-Elegans-Innovation-Fulländad Service
Precis som med din hud, kräver också hår och hårbotten en diagnos för att få den rätta behandlingen med hårprodukter. Som Kérastase frisör rekommenderar jag dig Kerastases hårvård baserat på 11 olika produktserier som ger dig allt det du behöver för ditt hår och hårbotten. Nedan presenteras Kerastase hårvårdsprodukter i de 12 serierna, Chronologiste, Cristalliste, Densifique, Discipline, Homme, Nutritive, Resistance, Reflection, Specifique, Soleil, Elixir Ultime och nu även Kerastases Stylingserie Couture Styling.

Populära produkter i underkategorierna
Produkter

Handla

Information