•    Frisör unika varumärken
  •    Alltid hög kvalitet
  •    Betala enkelt med Klarna 
  •    Frakt 59:- inom Sverige

Oway – Organic Way


Oway – Organic Way
Organic way är en av de första professionella hårvårdsmärken som är baserat på biodynamiska extrakt, mikroniserade växter och hydroliserade oljor. Fair trade med ambition att förbättra världen. Det vi inte kan odla själva köps in från Afrika, Amazonas, Indokina och Aboriginal Australia och hjälper 800 lokala samhällen till bättre ekonomi och etisk miljö.
85% glas, alla våra produkter kommer från farmaceutiska bärnstensfärgade glasflaskor för att bevara renheten i våra botaniska Formulas.
Vi väljer naturen och använder hydrolyserat vatten från destilleringsprocessen av växtextrakt som är extra näringsrikt. Vi behandlar vattnet i en ozonprocess vilket eliminerar alla bakterier och föroreningar. Vi använder 100% naturlig parfym. Vi odlar och destillerar medicinska växer från vilka vi utvinner högkoncentrerade essentiella oljor som blir våra aktiva ingredienser.
Vi väljer essentiella förpackningar som är återvunna, återvinningsbara eller eko-certifierade. Våra aluminiumtuber kommer från återvunnet aluminium som endast har 5% miljöpåverkan

Populära produkter i underkategorierna
Produkter

Handla

Information